Een persoonlijke begeleiding voor uw kind in Plancenoit

In het lager onderwijs bieden de bijlessen een opvolging op maat. Heeft uw kind hulp nodig bij het schrijven, bij de wiskunde of bij het leren leren? Onze coaches passen hun pedagogie aan de noden van uw kind. Ontdek onze bijlessen in Plancenoit !

 

We geven tegenwoordig ook bijlessen op afstand, contacteer ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Vanaf het eerste leerjaar worden de kinderen geconfronteerd met een nieuwe schoolcontext. Elk kind is uniek en heeft eigen behoeftes. Maar de leerkracht kan jammer genoeg niet altijd individueel te werk gaan in de klas. In dergelijke situaties bieden bijlessen de mogelijkheid om uw kind op maat te begeleiden.

Bij My Sherpa werken de coaches op maat van de leerling, rekening houdend met de uniciteit van elk kind (leermoeilijkheden, ADHD, autisme, dyslexie, …).

Heeft uw kind moeilijkheden met het schrijven, lezen of rekenen? Dit zijn de essentiële basisvaardigheden die elk kind onder de knie moet krijgen. Onze Pedagogisch Adviseurs helpen u hiermee graag verder om u een coherent programma voor te stellen waarbij uw kind zijn doelen kan bereiken en vlotter mee kan op school.

Onze privéleraren in Plancenoit

Onze privéleraren werden volgens strikte criteria geselecteerd. Ons team in regio Plancenoit is thuis in verschillende disciplines. Of jullie zich in Plancenoit bevinden of in de bredere regio van Plancenoit, onze coaches verplaatsen zich tot bij u thuis. Neem contact met ons op zodat we samen een aangepast programma kunnen opstarten.