Kom langs voor een evaluatie check-up

Tijdens de evaluatie check-up voor het secundair onderwijs bespreekt een pedagogisch adviseur samen met uw kind zijn studiemethode. Er wordt gebruik gemaakt van de agenda, de cursussen en de testen. De leerling zal alvast tips aangereikt krijgen om zijn studies in de middelbare school beter te structuren.

 

We geven tegenwoordig ook bijlessen op afstand, contacteer ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Zit uw kind in het secundair onderwijs en ondervindt hij moeilijkheden bij zijn studies? Heeft hij geen goede studiehouding? Vallen de resultaten van de toetsen en examens tegen en weet u niet waar de problemen liggen? In het middelbaar onderwijs worden de cursussen lijviger en is het nodig werk te maken van een efficiënte studiemethode.

Een pedagogisch adviseur zal samen met de leerling bekijken hoe hij zijn schoolwerk op een betere manier kan aanpakken. De leerling zal tips krijgen voor een efficiëntere studiemethode en aanpak van zijn examenvoorbereiding. De agenda en het cursusmateriaal wordt overlopen en er zal een evaluatie plaatsvinden die uw kind zal helpen bij het leren leren. Het doel is om betere resultaten te behalen in de middelbare school, maar vooral ook om de leerling zelfstandig zijn weg te laten zoeken en zich goed te voelen op school. Bovendien geeft de evaluatie check-up de gelegenheid om een eventuele begeleiding op maat voor te stellen.

U kan ons telefonisch contacteren om een afspraak te maken. De evaluatie check-up duurt anderhalf uur en vindt plaats in Brussel, bij ons op kantoor in de Stallestraat.

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Voor welk vak?