Chi non risica non rosica: met bijlessen Italiaans geraak je er wel!

Dat Pinocchio eigenlijk een Italiaans boek is en geen tekenfilm, wist je nog niet. Maar misschien ken je Italo Calvino wel en is Umberto Eco je niet vreemd. Met bijlessen Italiaans kun je in ieder geval niet alleen perfect gelato’s  bestellen, maar ook alle bekende Italiaanse schrijvers ontdekken.

 

 

 

La bella Italia: het land van de pizza, de pasta en de paus. Reden genoeg dus om de taal onder de knie te krijgen. Ben je van plan nog veel vakanties in het zuiderse land te plannen of wil je gewoon graag de taal van Michelangelo kennen? Bij My Sherpa kan je gemakkelijk Italiaanse bijles volgen. Onze bijlessen zijn steeds aangepast aan uw niveau. We organiseren zowel initiatielessen als lessen voor gevorderenden.

Spreken als een Italiaan kan je alleen door veel te oefenen, de handgebaren volgen wel vanzelf. Met een begeleiding Italiaans van My Sherpa gaat jouw coach eerst na op welk niveau je zit en welke vaardigheden je wilt verbeteren. Samen met jou zal hij of zij de grammatica inoefenen, nieuwe woordenschat ontdekken en je uitspraak verbeteren. De bijlessen worden op jouw tempo en volgens jouw niveau en beschikbaarheden opgesteld. Hai una voglia di apprendare?  De coaches van My Sherpa zorgen dat jouw kennis van het Italiaans stijgt tot het plafond van de Sixtijnse kapel en verder.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?