Samen in groep leren, met onze eigen coach

In het lager onderwijs bieden de bijlessen een ondersteuning op maat. Hebben uw kind en zijn klasgenoot hulp nodig bij het schrijven, bij rekenen of bij het leren leren? Onze coaches helpen de kinderen verder met een pedagogie op maat van ieder kind.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Vanaf het eerste leerjaar worden de kinderen geconfronteerd met een nieuwe schoolcontext. Elk kind is uniek en heeft eigen behoeftes. Maar de leerkracht kan jammer genoeg niet altijd individueel te werk gaan in de klas, noch in groepjes van twee of drie. Merkt u dat uw kind en zijn klasgenootje(s) moeilijkheden ervaren met schrijven, lezen of rekenen? Dit zijn de essentiële basisvaardigheden die elk kind onder de knie moet krijgen en misschien een extra duwtje in de rug nodig hebben.

In dergelijke situaties bieden groepslessen de mogelijkheid om twee of meer kinderen samen te begeleiden. Omdat ze in een kleinere groep zitten, kan er meer aandacht besteed worden aan hun individuele moeilijkheden. De coach neemt de leerstof op een toffe manier aan en begeleid de kinderen volledig op hun eigen tempo.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?