Duits leren: zusammen kann das!

Soms kan het leren van een nieuwe taal heel moeizaam verlopen. Een duwtje in de rug kan zeker helpen om de taal te verbeteren en het onder de knie te krijgen. Met onze taalcoaches wordt het licht aan het einde van de tunnel zichtbaar!

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Zit uw kind in het middelbaar en krijgt hij voor het eerste een Duitse les? Zegt hij zelf dat hij totaal niets begrepen heeft? Is dit een hoofdvak en wordt het dit schooljaar moeilijker gegeven? Heb je als student gekozen voor een talenrichting en merk je dat sommige zaken in het Duits wat ver liggen? Of wil je graag op Erasmus naar Berlijn of Wenen? Bent u vaak in het buitenland en hebt u daarbij ook contact met Duitstalige medewerkers? Of u wilt graag uw talenpakket verrijken met het Duits?

Voor alle niveaus kan u terecht bij My Sherpa. Onze taalcoaches hebben aandacht voor mondelinge en schriftelijke vaardigheden en passen zich aan uw noden. Samen analyseren wij de situatie, starten wij een programma op maat, rekening houdend met de hobby’s en werkuren, en selecteren wij de beste coach die aanmerking komt voor uw begeleiding.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?