Groepslessen volgens de methode van My Sherpa

U wilt een taal aanleren of opfrissen met uw collega’s? U bent op zoek naar bijlessen wiskunde voor uw kind, maar zijn vrienden worstelen er ook mee? Groepslessen aan huis kunnen u helpen. Neem contact op met uw pedagogisch adviseur en deze helpt u verder om een persoonlijk programma op te stellen voor de groepslessen.

 

 

 

Uw kind en zijn of haar vriendjes hebben het moeilijk met de staartdelingen? Of, het rekenen met kommagetallen hebben ze niet goed begrepen? Of, het verschil tussen de simple past en de past continuous was hen niet meteen duidelijk? Wij organiseren groepslessen voor leerlingen van zowel het lager als het secundair onderwijs. Indien ze met minstens twee zijn en voor hetzelfde vak willen begeleid worden, kunnen zij bijgestaan worden door een coach die hen aan huis komt helpen.

Blijft statistiek een groot struikelblok en ook voor jouw vriend, vriendin of een medestudent lijkt dit maar niet te lukken? Onze coaches helpen ook met plezier studenten verder tijdens de groepslessen, waarbij ze te werk gaan volgens een programma op maat.

Zou u graag samen met uw collega’s Word willen opfrissen, of Excel terug onder de knie krijgen? Of, een taal verder verdiepen? Ook voor u en uw collega’s kunnen wij groepslessen organiseren, waarbij de coach aan de slag gaat met jullie specifieke noden.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?