Bijlessen Portugees: sim, eu posso!

Je bent fan van de Portugese taal en cultuur en je wilt je hier graag helemaal in onderdompelen. Is jouw Portugees nog niet helemaal perfeito? Een coach van My Sherpa kan jou de basis en verfijndheden van de taal leren op de manier die jij wil.

 

 

 

Historisch gezien is het Portugees een echte wereldtaal: de taal van de ontdekkingsreizigers en de taal die ook in Brazilië, Mozambique en Angola gesproken wordt. Ben je fan van de Portugese cultuur en wil je de taal machtig worden? Bijlessen bij My Sherpa kunnen je helpen om de basis onder de knie te krijgen.

Volg je al Portugese les, maar begrijp je het verschil tussen de verleden en toekomstige tijd niet goed? Zit je uitspraak niet helemaal lekker of heb je moeite met het onthouden van het geslacht van de woorden? Een coach van My Sherpa gaat na waar de problemen juist liggen en helpt je die moeilijkheden te overbruggen.

Of je nu een beginner bent of het Portugees eigenlijk al vlot spreekt, onze coaches kunnen elke leerling zeker helpen zijn taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Op die manier is jouw volgende vakantie naar Portugal alweer een stapje dichterbij.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?