Breng je gemiddelde voor statistiek naar omhoog: bijles kan je helpen

In het hoger onderwijs krijgen veel studenten het vak statistiek voorgeschoteld: niet zelden een vak dat tot herexamens leidt. Onze coaches helpen de student om een beter begrip te krijgen van deze tak binnen de wiskunde. Om het doel te bereiken wordt gekozen voor een aanpak op maat van de student.

 

 

 

Veel studenten zijn opgelucht het vak wiskunde achter zich te laten na het middelbaar, maar krijgen dan plots te maken met statistiek. Voor velen blijkt dit een moeilijke hindernis om te nemen.

De coach van My Sherpa helpt de student met de methodiek van statistiek en met het verzamelen, bewerken en interpreteren van statistische gegevens. Er wordt hierbij rekening gehouden met de specifieke focus die kan variëren van richting tot richting, of je nu psychologie, criminologie, geschiedenis of iets anders studeert. Bij My Sherpa stellen we op basis van jouw vragen en doel een gepersonaliseerd programma op

Zelfs wanneer je voordien weinig uren wiskunde volgde of er weinig aanleg voor hebt, zorgt de methode van My Sherpa dat slagen voor statistiek geen onmogelijke opdracht blijft.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?