Uw kind klaarstomen voor de eindmeet

De toetsen op het einde van het schooljaar kunnen ook in het lager onderwijs zorgen en spanningen opwekken. Samen met een coach kan uw kind zich efficiënt voorbereiden op deze toetsen, zodat zowel uw kind als uzelf met voldoende rust deze periode het hoofd kan bieden.

 

We geven tegenwoordig ook bijlessen op afstand, contacteer ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Op regelmatige tijdstippen tijdens het schooljaar moeten leerlingen zich steeds keer op keer bewijzen dat zij de nodige kennis en vaardigheden voldoende onder de knie hebben. Vooral het einde van het schooljaar is hierbij een indicator of ze mogen overgaan naar het volgende leerjaar. Dit kan voor zowel leerlingen als hun ouders de nodige stress veroorzaken.

Samen met een coach, die zorgvuldig voor uw kind werd geselecteerd, kan uw kind aan de slag gaan om zich goed voor te bereiden op deze grote toetsen. Uw kind zal hierbij leren plannen en deze planning ook opvolgen onder begeleiding van zijn coach. Verder zal de coach hem ook helpen met een aanpak te vinden die hem kan helpen in het verder voorbereiden naar toekomstige toetsperiodes (verschillende efficiënte leermethodes, tips&tricks om toe te passen bij het leren, leren samenvatten en schema’s maken …).

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?