Bijlessen economie: een fluitje van een cent!

In het hoger onderwijs krijgen studenten vaak te maken met één of meerdere cursussen economie. Een goed begrip van deze wetenschap is onlosmakelijk verbonden met een goede uitleg. Onze coaches stellen hun lessen op op maat van de student.

 

 

 

Heel wat studenten maken in het hoger onderwijs voor het eerst kennis met het vak economie. Het is perfect mogelijk om aan de universiteit of de hogeschool te kiezen voor een economische richting, zoals Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur of Handelswetenschappen, zonder een basis economie gehad te hebben in het middelbaar.

Ook in andere richtingen behoort een inleiding tot de economie vaak tot het vaste lessenpakket. Of het nu om de basis van de economie gaat of om een verdieping in de materie, het verkrijgen van inzicht in de economische mechanismes is niet voor elke student even evident. Een begeleiding met een coach van My Sherpa zorgt ervoor dat studenten een beter begrip zullen krijgen in de economische wetenschap.

Er wordt voor jou een specifiek programma opgesteld en de coach zal op jouw behoeften inspelen. De methode van My Sherpa zorgt ervoor dat je, ongeacht je niveau bij de eerste les, snel je doel zal kunnen bereiken.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?