Onze troeven

Kwaliteitsgarantie

Bent u niet tevreden? Dan selecteren wij voor aanvang van de derde les kosteloos een nieuwe coach. Volgens onze laatste enquêtes hebben we een tevredenheidsgraad van 97%.

Gecertificeerde coaches

Al onze coaches worden zorgvuldig geselecteerd na een onderhoud bij ons op kantoor. Ze worden zowel vakinhoudelijk als pedagogisch getest, met een grote nadruk op het kunnen motiveren van leerlingen. Iedere coach die slaagt op de testen, krijgt van ons een opleiding over de My Sherpa methode.

Programma’s op maat

Aangezien iedere leerling anders is, evalueren onze pedagogisch adviseurs iedere leerling apart zodat een geschikt lesprogramma kan worden voorgesteld. Zij gaan samen met u de situatie overlopen om een duidelijk beeld te krijgen van het niveau, de context en de verwachtingen om de leerling zo goed mogelijk te helpen zijn doelen te bereiken. Op die manier kan een zeer gericht lesprogramma verwezenlijkt worden.

Toegewijde pedagogische adviseurs

U kan uw pedagogisch adviseur doorheen het volledige lesprogramma altijd contacteren. Zij brengen u niet enkel in contact met de coach, maar blijven de leerling doorheen het programma opvolgen om zich ervan te verzekeren dat de doelen bereikt worden.

Gratis analyse van de situatie van uw kind

Uw pedagogisch adviseur neemt de tijd om telefonisch een analyse van de situatie van uw kind te maken. De situatie van de leerling wordt geëvalueerd, maar ook de doelen worden vastgelegd en eventuele obstakels worden besproken om ervoor te zorgen dat de geselecteerde coach zeker een match zal zijn voor de leerling.

7/7, 24u/24

Onze coaches zijn overal in België actief en dit van maandag tot en met zondag. In samenspraak met de coach, kiezen we samen lesmomenten die het beste voor u passen.