Talen leren voor leerlingen secundair onderwijs

Taalkundigen geven steeds tal van redenen waarom het voordelig is om meertalig te zijn en nieuwe talen te leren. Maar waarom zou uw kind een nieuwe taal leren? Gaat uw kind in het buitenland naar school? Uw kind vertrekt op uitwisseling?

 

 

 

Meertaligheid heeft tal van voordelen volgens wetenschappers. Het staat niet enkel mooi op je CV, maar kan ook een invloed hebben op je dagelijkse leven. Het opent een nieuwe wereld tijdens het reizen, je gaat er anders door nadenken, observeren en handelen.

Op regelmatige basis zal de coach bij u thuis komen om uw kind intensief te begeleiden bij het leren van een nieuwe taal of bij het verbeteren van een reeds gekende taal. De coach doet dit volgens de methode van My Sherpa die voor u werkt. Met behulp van uw pedagogisch adviseur krijgt u een persoonlijk programma aangeboden waarbij de coach niet enkel zal helpen met de mondelinge vaardigheden, maar ook met het lezen en schrijven van de taal.

De intensieve taalbegeleidingen van My Sherpa zijn gefundeerd op onze jarenlange ervaring en expertise, die we ook doorgeven aan onze coaches via hun opleiding. Zij kunnen uw kind helpen, zowel met de mondelinge als met de schriftelijke beheersing van de nieuwe taal. Ze helpen zowel met het aanleren van de grammatica als met de spelling en de woordenschat.

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?