Bijles informatica voor volwassenen

Is excel ook één groot mysterie voor u? Zou u graag uw weg volledig zelfstandig kennen door word? Computerlessen aan huis, met een coach My Sherpa kunnen helpen.

 

 

 

In de huidige samenleving is elektronica niet meer weg te denken, laat staan het gebruik van de computer. Weten hoe je hiermee moet omgaan is vereist om volledig te kunnen meedraaien in het werkleven en zelfs het onderwijs. Ook voor privézaken is een basiskennis informatica vaak mooi meegenomen.

Merk je echter dat je het niet voldoende in de vingers hebt om er zelfstandig mee aan de slag te gaan? Neem contact op met uw Pedagogisch Adviseur om een programma informatica op maat te krijgen.Onze coaches informatica kunnen u helpen met zowel computerlessen in word, excel, powerpoint, of zelfs algemeen wegwijs geraken in Mac of Windows.

Onze coaches worden nauwkeurig geselecteerd en worden opgeleid volgens de My Sherpa methode die voor u werkt. Wij voorzien hierin zowel computerlessen voor beginners, alsook voor gevorderden. Samen met jouw Pedagogisch Adviseur analyseren we uw niveau om uw te helpen uw doel te bereiken.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?