Biologie beter begrijpen? Met onze bijlessen maak je een evolutie mee.

Wil je net als Darwin de mysteries van de evolutietheorie uitpluizen? Of begrijpen hoe ons immuunsysteem in elkaar zit? Heb je het moeilijk om het hoofdstuk rond erfelijkheid onder de knie te krijgen? Onze coaches biologie helpen je graag om elk hoofdstuk verder uit te leggen en er zeker van te zijn dat je ermee weg bent.

 

 

 

Leerlingen van het secundair onderwijs komen voor het eerst in aanraking met het vak dat zich focust op de leer van het levend wezen. Dit geheel kan soms overkomen als een complexe materie. Het ene hoofdstuk kan al vlotter lopen dan het andere, maar een coach van My Sherpa helpt je evolueren door de cursus. De coach herneemt de leerstof met jou om er extra uitleg bij te geven en vooral veel oefeningen te maken, zodat je elke hoofdstuk even goed onder de knie hebt.

Biologen bestuderen en ontfermen zich over wat ons dagdagelijks steeds omringt: de fauna en flora, de mens, … Biologie is vandaag ook nog steeds een populaire richting die studenten kiezen om in verder te groeien. De leerstofpakketten in het hoger onderwijs zijn uiteraard niet te vergelijken met wat je voordien in handen kreeg. Een coach kan je een extra duwtje in de rug geven door extra uitleg te geven bij de hoofdstukken en samen met jou te oefenen, waardoor je jouw doel kan bereiken. Samen biologie studeren met jouw coach krijgt je weer op weg.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?