Bijlessen wiskunde? Op My Sherpa kan je rekenen!

Geen enkele student ontsnapt aan het vak wiskunde: van het lager tot het hoger onderwijs is het een onderdeel van het educatief pad. Of je nu wil slagen op een examen, je niveau wil opkrikken of een eindwerk wil maken, een klein duwtje in de rug kan soms helpen om er te geraken!

 

 

 

Word je een ingenieur, architect, fysicus of politieke wetenschapper? In alle gevallen heb je een basiskennis wiskunde nodig en moet je de exacte wetenschappen beheersen. Van financiële wiskunde tot statistiek, wiskunde vind je in alle vormen en maten in het hoger onderwijs.

Aan de universiteit of hogeschool kunnen deze wiskundevakken studenten ontmoedigen. Een individuele bijstand en adequaat programma zijn onontbeerlijk om een eventuele achterstand bij te werken en zonder stress te slagen op de examens.

De geselecteerde coaches van My Sherpa delen met jou hun kennis en hun ervaring van het hoger onderwijs. Zij helpen jou de leerstof te begrijpen en zorgen voor extra oefeningen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je examens.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?