Bijlessen fysica: met de materie aan de slag

Fysica in het hoger onderwijs is verschilt qua moeilijkheidsgraad soms aardig van de natuurkunde uit het middelbaar. Zonder een goede uitleg is het vaak moeilijk een goed inzicht in de materie te verkrijgen. Daarom gaan de coaches van My Sherpa na wat er in jouw kennis ontbreekt en passen ze hun begeleiding aan aan jouw specifieke vragen.

 

 


Voor veel studenten is fysica een moeilijke hindernis om te nemen tijdens hun jaren aan de hogeschool of de universiteit. Bovendien is het moeilijk om iets te studeren dat je niet begrijpt. De aanpak van de coach van My Sherpa zorgt ervoor dat studenten een beter begrip krijgen van de wetten van de natuurkunde.

Het is mogelijk dat je al een goede basis meekreeg in het secundair, maar het kan evenzeer zo zijn dat je flink wat moet inhalen omdat je niet uit een wetenschappelijke richting komt. In beide gevallen kan My Sherpa hulp voorzien. Na een gesprek met jou, stellen we een specifiek programma voor dat op jouw maat is aangepast.

Jouw doel bereiken is dankzij de methode van My Sherpa helemaal niet moeilijk meer, ongeacht je niveau bij de aanvang van de eerste les.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?