Voorbereiding op examens: No stress!

De grote toetsen- of examenperiode komt eraan en uw kind heeft moeite met de voorbereidingen? Ben je student en vraag jij je af hoe je een planning opmaakt en je examens voorbereidt? Samen met My Sherpa kan je je examens goed voorbereiden en met succes behalen.

 

 

 

Merkt u dat uw kind het tijdens de examenperiode zwaar heeft? Slagen voor de examens is belangrijk om te kunnen overgaan naar het volgende jaar. Een goede studiemethode ontwikkelen is hierbij van belang. Wij helpen uw kind door hem te leren plannen en deze planning ook te volgen. Ook leert uw kind samen met de coach aangepaste, efficiënte leermethodes te gebruiken, structuur aan te brengen in de leerstof en samenvattingen en schema’s te maken.

Ben je student en weet je niet hoe je aan je planning moet beginnen? Wil je weten hoe je de examens het best voorbereidt en deze examens ook overleeft? Onze coaches zorgen ervoor dat je de leerstof beheerst door jou te helpen bij het samenvatten en schema’s maken en geven jou tips mee om te slagen voor de examens!

In welke gemeente wilt u lessen volgen?