Veni, vidi, vici met jouw coach Latijn!

Lijkt de Latijnse woordenlijst eindeloos te zijn? Het gebruik van de naamvallen krijg je maar niet onder de knie? Een coach Latijn toont je graag de weg. Cicero is al die jaren geleden ook aan de basis begonnen en ook Caesar kreeg lessen Latijn van een privéleraar.

 

 

 

Ave! Waan je als een echte Romein. Het Latijn vormde gedurende eeuwenlang de voertaal rond de Middelandse Zee en heeft tot vandaag nog steeds grote invloed. Ze vormde de basis voor wat wij vandaag kennen als de Romaanse talen (Italiaans, Frans, Spaans, …).

In het secundair onderwijs krijgen leerlingen de kans om met deze oude taal, vol mysteries, kennis te maken en ze verder te ontrafelen. Deze taal wordt vaak aanschouwd als een dode taal, maar samen met jouw coach Latijn van My Sherpa kan je dit opnieuw een levende taal maken. Samen gaan jullie oefeningen en trucjes ontwikkelen om de woordenschat op een toffe en efficiënte manier te beheersen en ook de vervoegingen beter te begrijpen en in te studeren. Vergillius leek nog nooit zo dichtbij!

De taal van Augustus heeft je volledig te pakken en je hebt besloten om ermee verder te gaan in het hoger onderwijs? Ook voor de verdere studies in het Latijn kunnen onze coaches jouw een duwtje in de rug bieden om jou efficiënter naar jouw doel te helpen.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?