Deutsch lernen macht Spaβ!

Het aanleren van de Duitse taal is niet altijd even gemakkelijk. Om de grammatica onder de knie te krijgen en om de durf aan te wakkeren een conversatie in het Duits te voeren, kunnen bijlessen van pas komen. Wij helpen u graag verder met een programma op maat.

 

 

 

In het middelbaar komen veel leerlingen voor het eerst in aanraking met de Duitse taal. De specifieke grammatica – de  naamvallen! – maken dat het niet voor iedereen even vanzelfsprekend is om deze taal aan te leren. Omdat de Duitse en Nederlandse woordenschat veel gelijkenissen hebben, bestaat de kans dat er veel fouten in het gesproken Duits sluipen, zonder dat we het zelf beseffen.

Dankzij een begeleiding van My Sherpa wordt het aanleren van het Duits vergemakkelijkt en zal de leerling snel de grammaticale regels onder de knie krijgen. Bijgevolg wordt het voeren van een conversatie in deze taal ook veel makkelijker. Door oefening samen met onze coach, zal uw kind snel meer vertrouwen krijgen in het Duits. Het programma wordt door onze pedagische adviseurs opgemaakt in functie van de behoeften van de leerling, of leerlingen, want uiteraard zijn ook groepslessen Duits mogelijk met medeleerlingen. Wilt uw kind de vakantieperiode gebruiken om zijn Duits bij te werken, dan zijn bijlessen tijdens de vakantie zeker aan te raden.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?