Onze bijlessen chemie – een methode die voor u werkt.

Je meer comfortbal voelen in de chemie? Bijles kan helpen. Afhankelijk van het doel en het niveau van de leerling zal de Pedagogisch Adviseur een analyse maken om u een persoonlijk programma voor te stellen. De coach zal zijn aanpak schikken naar de leerling zodat deze zijn doel kan bereiken en vlotter zijn weg ken in de chemie.

 

 

 

In het secundair onderwijs komen leerlingen voor het eerst in aanraking met de uitgebreide wetenschapsvakken, waaronder dus ook specifiek de chemie.Voor velen is dit een volledig nieuwe materie en kan dit overdonderend lijken. Onze bijlessen voorzien erin dat de leerstof steeds opnieuw werd hernomen, herhaald en vooral ook sterk ingeoefend.

De huidige chemische industrie draait enorm goed en dit is vooral ook te wijten aan de doorstroom van studenten in het hoger onderwijs naar de chemie. De paketten en de leerstof worden er daarbij natuurlijk niet gemakkelijker op. Een extra woordje uitleg, samen een de cursus overlopen of extra oefeningen maken kunnen helpen om jouw doel te halen in het vak.

Wij selecteren onze coaches chemie met grote zorg, waarbij we zowel kijken naar de vakkennis als hun pedagogische vaardhigheden. Elke coach weet ook steeds zijn aanpak mooi te richten op het niveau en de eigenheid van de leerling die hij begeleidt.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?