De obstakels van het Nederlands overwinnen

Struikelt jouw kind over de dubbele medeklinker? Of is dt-regel echt niet zijn sterkste kant? Verloopt het lezen en het begrijpend lezen niet zo vlot? Een coach Nederlands kan uw kind helpen door samen veel te oefenen.

 

 

 

In het lager onderwijs krijgen alle leerlingen de basis van het Nederlands aangeleerd. Ze leren de letters mooi te schrijven en vormen hun eerste woorden. De eerste woorden worden gelezen en voor je het weet wordt er van hen verwacht een boekbespreking te maken waarbij zowel de grammatica als de spelling correct moet zijn.

Maakt uw kind de overgang van het Franstalige naar het Nederlandstalige onderwijs? Of gaat u kind naar het Nederlandstalige onderwijs, maar spreekt thuis de taal niet? In deze bijles Nederlands gaat onze coach aan de slag met de onderdelen waar uw kind mee worstelt in deze taal.

Elke leerling is anders, bij de ene lijkt de grammatica wel Chinees te zijn, bij de andere is de spelling helemaal niet duidelijk. Of je nu het Nederlands als moedertaal hebt of anderstalig bent, ieder leert op z’n eigen tempo en dit is waarom een bijles Nederlands een grote hulp kan zijn.

Wij passen onze pedagogie aan elk kind aan en gaan gedifferentieerd te werk.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?