Laat je kennis groeien door bijlessen economie!

Van micro- tot macro- tot circulaire economie en de economische kringloop: economie is overal en een goede kennis van deze wetenschap is daarom op veel vlakken onontbeerlijk. Ben je op zoek naar een beter begrip van de economische wetten of wil je de basisprincipes onder de knie krijgen? Met My Sherpa kan je jouw doel bereiken!

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Een groot aantal leerlingen krijgt lessen economie voorgeschoteld in het secundair onderwijs. Het begrijpen van deze leerstof is niet altijd en voor iedereen even gemakkelijk. Begrijp je niet wat een vrijemarkteconomie is of vergeet je telkens waar BBP voor staat? Met bijlessen economie vormt het examen aan het einde geen enkel probleem.

Ook in het hoger onderwijs komt economie vaak aan bod. Studeer je economie of heb je een vak uit de economische richting en ligt dat jou niet helemaal? Ben je op zoek naar iemand die jou een andere uitleg kan verschaffen dan die je in de aula voorgeschoteld krijgt? Onze coaches kunnen hier zeker een oplossing in voorzien.

Zelfs als volwassene is het mogelijk om lessen economie te volgen. In de bedrijfswereld is een kennis van economie erg belangrijk en zelfs daarbuiten kan het interessant zijn te weten wat het verschil is tussen een digitale en een geldeconomie. Met de persoonlijke en op maat gemaakte aanpak van My Sherpa kan je dit binnenkort allemaal!

In welke gemeente wilt u lessen volgen?