Kom langs voor een evaluatie check-up

Tijdens de evaluatie check-up bespreekt een pedagogisch adviseur de studiemethode van de leerling. We gaan samen met uw kind en u als ouder in gesprek om samen met u beter zicht te krijgen op de situatie. Er wordt gebruik gemaakt van de agenda, de cursussen en de testen. De student zal alvast tips aangereikt krijgen om zijn studies in de beter te structuren.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Zowel in het lager, middelbaar of hoger onderwijs kan een leerling geconfronteerd worden met studiemoeilijkheden. De problemen kunnen zich situeren op het vlak van motivatie of moeilijkheidsgraad van de studierichting. Vaak hebben ze echter ook te maken met het ontbreken van een degelijke leermethode.

Een pedagogisch adviseur zal samen met de leerling of student bekijken hoe hij zijn schoolwerk op een betere manier kan aanpakken. Er zullen tips gegeven worden voor een efficiëntere studiemethode en aanpak van zijn examenvoorbereiding. Het cursusmateriaal wordt overlopen en er zal een evaluatie plaatsvinden zal helpen bij het leren leren. Het doel is om betere resultaten te behalen, maar vooral ook om de leerling zelfstandig zijn weg te laten zoeken en zich goed te voelen op school en in zijn studierichting. Bovendien geeft de evaluatie check-up de gelegenheid om een eventuele begeleiding op maat voor te stellen.

U kan ons telefonisch contacteren om een afspraak te maken bij ons op kantoor in Brussel.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?