Bijles tijdens de vakantie: het nieuwe schooljaar goed voorbereiden!

Uw kind mag naar het volgende leerjaar, maar u merkt dat zijn leesvaardigheid nog niet helemaal op punt staat? Uw kind miste een aantal lessen waardoor hij de leerstof niet helemaal onder de knie heeft? Bijlessen aan huis tijdens de vakantie kunnen uw kind helpen om alles te hernemen en uw kind terug op niveau te krijgen.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

In het lager onderwijs worden de leerlingen op jonge leeftijd geconfronteerd met veel materie die ze snel moeten kennen en kunnen. In het secundair onderwijs ligt het tempo van de lessen niet alleen hoger, maar is de leerstof ook steeds complexer. Een les gemist of een bepaalde stap in een redenering niet begrepen kan soms een enorm verschil maken, waardoor uw kind in een situatie kan komen waar hij de leerstof niet voldoende beheerst en achterop blijft hinken.

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise in het opbouwen van een methode die voor u werkt, gaan de Pedagogisch Adviseurs aan de slag om samen met u een programma op te stellen waarbij uw kind geholpen kan worden om terug op niveau  te komen.

De coach zal samen met uw kind de nodige leerstof van aan de basis hernemen, nagaan of uw kind het onder de knie heeft en veel oefeningen maken, zodat uw kind het vervolg van het schooljaar goed kan verderzetten en/of het volgende schooljaar mooi kan aanvatten.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?