Bijlessen wiskunde: word net zoals Gauss een echte wiskundige!

De regel van Pythagoras, de driehoek van Pascal of de curve van Gauss onder de knie krijgen? Oze wiskundige coaches geven jou bijlessen en zorgen ervoor dat alles veel vlotter verloopt!

 

 

 

In de lagere school beginnen  leerlingen stilaan hun eerste wiskundige berekeningen te maken. Dit is allemaal nieuwe materie en kan soms voor moeilijkheden zorgen.Onze bijlessen wiskunde aan huis bieden een begeleiding op maat van de leerling (rekening houdend met de uniciteit van het kind zoals leermoeilijkheden, ADHD, dyslexie, …).

In de middelbare school wordt de wiskundige leerstof  veel complexer. De leerlingen krijgen niet alleen cijfers, maar ook letters in de bewerkingen te zien. Ze komen in contact met vectoren, rationele getallen, functies, afgeleiden … Wij bieden bijlessen voor leerlingen die  moeilijkheden hebben om deze wiskundige materie te beheersen. Dit kan ook in de vorm van een remediëring om een achterstand in te halen, wat van essentieel belang is om vooruitgang te boeken en de les goed te kunnen volgen.

Ben je student in een wiskundige of ingenieursrichting of vormt het vak wiskunde een onderdeel van je opleiding? Ook voor studenten aan de universiteit of hogeschool kunnen de geselecteerde coaches  van My Sherpa jouw wiskundige kennis naar een hoger niveau tillen.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?