Rechten: een proces van lange adem? Niet met bijlessen van My Sherpa.

Het recht, een moeilijke maar onmisbare wetenschap: het structureert en ordent onze samenleving en bepaalt wat toegestaan is en wat niet op allerlei vlakken in ons leven. Vele studenten kiezen daarom ook om deze interessante studie aan te vatten, maar dit blijkt niet altijd zo gemakkelijk te zijn.

 

 

 

Ben je pas aan je studies rechten begonnen en merk je dat er toch wat schort in jouw kennis is? Studeer je geen rechten, maar volg je een inleiding tot het vak en merk je dat dit toch moeilijker is dan gedacht? Een bijlesgever kan jou helpen de achterstand bij te benen of de moeilijkheden te leren begrijpen.

Laat je niet kennen door artikel 1382 uit het Burgerlijk Wetboek of door termen als aansprakelijkheid, vereffening en oneigenlijke rechtspraak. Een coach van My Sherpa leert jou de juiste tips om je studie van het recht tot een goed einde te brengen. Ben je op zoek naar een goede uitleg van bepaalde termen of weet je niet hoe je bepaalde rechtsterminologie moet gebruiken in de colleges? Onze coaches staan voor je klaar en leren je inzicht en de juiste studiemethode aan.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?