Geen chemie tussen jou en de les scheikunde? Bijles kan helpen!

Chemie kan vaak vreemde reacties in ons losbrengen. Zit je met de handen in het haar na de zoveelste poging om die hoofdstukken te begrijpen? Dankzij de bijlessen chemie van My Sherpa hoeft dit niet langer zo te zijn.

 

 

 

Of je nu op zoek bent naar bijles organische, anorganische of analytische chemie: ga er samen met jouw coach tegenaan zodat het vak opnieuw een positieve lading krijgt. Een coach chemie kan jou begeleiden in het hernemen van de leerstof, zodat je zeker bent dat je alles hebt begrepen. Onze coaches voorzien jou van extra uitleg, alsook van veel oefeningen, waardoor je het vak steeds beter zal beheersen.

Neem contact op met jouw Pedagogisch Adviseur, zodat zij op basis van jouw verhaal een geschikt programma kunnen voorstellen. Dankzij de jarenlange expertise van My Sherpa selecteren zij niet alleen met veel precisie de coaches chemie, maar leiden hen ook nauwkeurig op en zorgen steeds voor een goede opvolging, zodat jij op elk moment van de begeleiding kwaliteitsvol en pedagogisch wordt bijgestaan.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?