Homeros, Sokrates en Pythagoras: met bijles oud-Grieks ken je ze allemaal!

Leer de taal van één van de oudste beschavingen op aarde. Ondanks de moeilijke syntaxis, het nieuwe alfabet en de uitzonderlijke regels, kan er een fantastische wereld voor je opengaan bij het leren van het klassiek Grieks. Samen met jouw coach overwin je alle moeilijkheden en lees je binnenkort de Iliad & Odyssee.

 

 

 

Bij een eerste introductie met het oud-Grieks in het secundair onderwijs verken je de basis van deze taal. Vind je het moeilijk om een nieuw alfabet te leren of begrijp je niet helemaal het verschil tussen de datief en de genitief? Met een begeleider van My Sherpa wordt het oud-Grieks iets minder Chinees voor jou.

Ook in het hoger onderwijs wordt het oud-Grieks nog steeds aangeleerd. Ga je oude talen studeren, maar heb je het Grieks nog niet echt onder de knie? Moet je plots antieke teksten lezen en merk je dat je een beter begrip zou hebben als je het klassiek Grieks meester was? Laat niets jou in de weg staan: een begeleiding op maat kan jouw moeilijkheden met het Grieks wegnemen.

Als volwassene heb je misschien ook interesse om oud-Grieks te kunnen lezen. In een persoonlijke begeleiding kan jouw coach nagaan waar je het liefst op wil oefenen en op die manier leer je op je eigen manier deze klassieke taal.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?