Bijlessen programmeren: neem alle informatie in je op

Steeds meer aspecten van ons leven worden beheerst door ICT en computers. Met een kennis over programmeren geraak je tegenwoordig dus erg ver. Voor de meeste mensen blijft het een black box system, maar als programmeur kun je heel wat magische trucjes uithalen met ICT.

 

 

 

Leer je programmeren aan de hogeschool of universiteit? Voor veel studenten is dit niet altijd een pretje. Programmeerwerk varieert enorm: er zijn verschillende programmeertalen en softwarepakketten waar je als student mee te maken kan krijgen. Ken je APL maar heb je geen verstand van Lisp? Java vormt voor jou geen probleem, maar VB.net is een enorm struikelblok? De coaches van My Sherpa kunnen je in ieder geval helpen.

Heb je zin om je te verdiepen in de wondere wereld van apps, softwareontwikkeling en RUP? Dankzij de expertise van My Sherpa kan je het programmeren snel aanleren of je kennis ervan verbeteren. Jouw pedagogisch adviseur bekijkt  waar je precies nood aan hebt en stelt met jou een programma samen op maat op. Of je nu programmeerparadigma’s wil leren of gewoon extra wil oefenen op het imperatief programmeren, met een coach van My Sherpa word je snel een fantastische programmeur.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?