Voorbereiding examens voor studenten hoger onderwijs

Vraag jij je af hoe je een examenplanning opstelt? Zit je met de handen in het haar? Wil je de examenstress te boven komen? Ben je op zoek naar examenvoorbereidingen en tips? De begeleiding van een coach bij My Sherpa, kan je helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

 

 

 

Alle studenten, of oudstudenten, zijn het erover eens dat de examenperiode niet de favoriete tijd is van het jaar. Jezelf opsluiten in de bib, alleen op kot, of in jouw kamer thuis, de examenstress komt steeds opduiken en het sociale leven is ver zoek.

Een bureau vol met cursussen? Een lege, of net volgekrabbelde, examenplanning, omdat je niet weet hoe je er moet aan beginnen? Overal fluo’s en talloze post-its? En het enige wat je werkelijk wilt is je examens overleven en weten hoe je nu je examens het best voorbereid?

Neem contact op met jouw Pedagogisch Adviseur. Dankzij onze jarenlange expertise en de inzet van onze zorgvuldig geselecteerde coaches, leer jij jouw examens efficiënt voor te bereiden. De coaches besteden aandacht aan het nagaan of je de leerstof beheerst, ondersteunen je in het maken van goede samenvattingen en schema’s, reiken je tips aan waarmee je de leerstof onder de knie krijgt …

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Voor welk vak?