Italiaans leren: Andiamo!

Een pizza bestellen zoals een echte Italiaan op de Piazza Navona? Een rondrit op de vespa in het mooie Toscane, maar je hebt geen idee of links nu ‘destra’ of ‘sinistra’ was. Italiaans leren? Een coach Italiaans helpt u graag doorheen de moedertaal van Petrarca en Da Vinci tijdens privé-lessen Italiaans.

 

 

 

Het Italiaans schiereiland weet ons te bekoren met pasta’s, pizza’s, de bekende gelati’s, meesterwerken van onder andere Da Vinci, Michelangelo en Rafaël, zangkunsten van Andrea Bocelli en geweldige literatuur van onder andere Dante. Ook de prachtige landschappen doen ons zo wegdromen van genieten van een drankje onder de Italiaanse zon. Het Italiaans klinkt ons als muziek in de oren! Zou u hier ook graag ten volle van genieten tijden uw reis naar de hiel van Europa voor een vakantie of businessmeeting?

Onze pedagogische adviseurs stellen u een persoonlijk programma voor dat afgestemd is op uw noden en beschikbaarheden zodat u als een echte maestro in het Italiaans kan spreken. Samen met een coach zal u Italiaans leren spreken en begrijpen.

Onze taalcoaches Italiaans worden met de grootste zorg geselecteerd, waarbij de focus wordt gelegd op het aftoetsen van de nodige taal- en vakkennis en hoe zij dit pedagogisch kunnen uitleggen en kaderen.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?