Begeleiding Nederlands voor volwassenen: Door vragen wordt men wijs!

Ben je recent in België komen wonen en zou je graag Nederlands leren? Je bent anderstalig en je kan al aardig overweg met de Nederlandse taal, maar je mist wat nuance en wenst je daarom te verbeteren? Bij ons kan je hiervoor geholpen worden!

 

 

 

Het is belangrijk om je te kunnen uitdrukken in het Nederlands, het is immers één van de Belgische landstalen. Een goede beheersing van het Nederlands is dan ook cruciaal om te kunnen interageren in het dagelijkse leven.

Of je nu op zoek bent naar iemand die je het Nederlands kan aanleren of naar iemand die jouw Nederlands kan helpen verbeteren: wij helpen je graag verder. Samen stellen wij een persoonlijk programma op met een coach die je verder zal helpen in het Nederlands.

De coach zal starten met jou de basis van het Nederlands aan te leren: de werkwoordvervoegingen, spelling, zinsconstructie en grammatica. Jullie kunnen samen oefenen op mondelinge dialogen, jullie kunnen teksten en boeken in het Nederlands lezen of de focus kan gelegd worden op het schrijven. Samen met jouw coach zal je de Nederlandse taal snel machtig zijn.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?