Nederlands: toch niet zo vanzelfsprekend als je dacht?

Je twijfelt over een zinsconstructie? Je ziet door de bomen het bos niet meer en je krijgt jouw ideeën niet helder geformuleerd in het Nederlands? De verdediging van jouw paper baart jou kopzorgen? Jouw coach Nederlands gaat samen met jou aan de slag!

 

 

 

Het helder formuleren van jouw mening is niet weg te denken tijdens debatten, hoorcolleges, groepswerken, … Jouw ideeën en bevindingen na onderzoek correct weten neer te schrijven in een paper is fundamenteel in elke studie.

Ben je anderstalig en merk je dat je daardoor moeilijkheden ondervindt om je schriftelijk en mondeling uit te drukken? Is de Nederlandse grammatica nooit jouw sterkste kant geweest? Weet je niet goed hoe je vormelijk aan de slag moet gaan met jouw papers of hoe je de inhoud geordend op papier kan krijgen? Ga er samen met jouw coach Nederlands tegenaan en laat je op maat begeleiden om resultaat te boeken.

Jouw pedagogisch adviseur maakt een grondige analyse van de situatie en stelt jou een persoonlijk programma voor dat gericht is op jouw noden en dat stoelt op een methode die voor jou werkt. My Sherpa blikt terug op een jarenlange expertise waarbij elk van onze pedagogische adviseurs put uit ervaring en voor jou de geschikte coach zal selecteren die jou zal helpen je doel te bereiken.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?