De taal van Molière: une langue agréable à apprendre

Merkt u dat uw kind moeilijkheden ervaart bij het aanleren van de Franse woordenschat en grammatica? Of durft hij niet te praten in deze taal? Onze pedagogisch adviseurs helpen u graag verder door samen met u een gepersonaliseerd programma op te stellen. 

 

 

 

In het middelbaar wordt de leerstof van de Franse les veel complexer. De leerlingen krijgen veel woordenschat en grammaticale regels te verwerken My Sherpa biedt bijlessen voor de leerlingen die moeilijkheden hebben om het Frans te beheersen. Dit kan ook in de vorm van een taalremediëring om een achterstand op te halen, wat van essentieel belang is om vooruitgang te boeken in het Frans.

Struikelt uw kind over de vervoegingen van manger of pouvoir? Heeft uw kind moeilijkheden met het switchen tussen de syntax van het Nederlands en het Frans? Of verloopt het spreken en lezen van de Franse taal moeizaam? Onze coaches pakken samen met uw kind de moeilijke onderdelen van de leerstof aan.

Heeft uw kind moeite met de spelling of de tijden in het Frans? Heeft hij/zij meer tijd nodig om de leerstof op te nemen? Onze pedagogisch adviseurs analyseren samen met u de situatie en bieden u een gepersonaliseerd programma met een van onze geselecteerde coaches. Wij houden hierbij steeds rekening met de uniciteit van het kind (dyslexie, dyspraxie, leermoeilijkheden, concentratiemoeilijkheden, ADHD, …).  We organiseren ook lessen Frans tijdens de vakantie, alsook groepslessen waarbij uw kind samen met bijvoorbeeld een medeleerling wordt geholpen.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?