Een taal leren volgens de methode van My Sherpa? Ja, oui, si, yes, laten we beginnen!

Een volledig nieuwe taal leren op eigen houtje of jezelf verbeteren in een bepaalde taal is vaak onbegonnen werk. Je bent het merendeel van de tijd onzeker of je het wel goed uitspreekt of juist weet te interpreteren. Een taalcoach kan je hierin helpen.

 

 

 

Meerdere talen kunnen spreken is vandaag de dag een groot pluspunt. U kan in vele situaties terechtkomen waar u hier gebruik van kan maken: op het werk, op school, met nieuwe vrienden op vakantie of wanneer u een buitenlandse cultuur wil leren kennen, …

Een pedagogisch adviseur identificeert samen met u uw noden en bouwt een programma op dat is toegespitst op het doel dat u wil bereiken. Dankzij onze ervaringen kunnen wij u helpen uw doel te behalen en de taal machtig te worden of te verbeteren.

Ongeacht welke taal en of u een beginnersniveau heeft of de taal al beheerst, onze taalcoaches zullen u begeleiden in het verwerven van de mondelinge en de schriftelijke vaardigheden. Dankzij de taallessen aan huis kan u in een vetrouwde omgeving voldoende oefenen met uw coach.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?