Verdiep je verder in de wereld van de boekhouding

Ook cijfers vertellen een verhaal! Die cijfers beginnen echter de dansen voor je ogen hoe meer je ermee bezig bent? Bepaalde boekhoudkundige principes zijn je al lang van het begin kwijt? Laat dit je niet tegenhouden om meester te worden in het boekhouden.

 

 

 

Heb je in het secundair al een basis verworven in het boekhouden? Of zelfs helemaal niet, maar ben je wel geïnteresseerd geraakt in hoe de geschiedenis van de financiën van een bedrijf worden opgetekend in hun boekhouding en welke impact dit heeft op de onderneming? Als dit jou aanspreekt is de kans groot dat je als student in het hoger onderwijs gekozen hebt voor een richting waar boekhouden de hoofdrol eist.

Hoewel de richting helemaal jouw ding is, kan het zijn dat het vak zelf niet altijd vanzelfsprekend is. Of het nu gaat over algemeen boekhouden, of International accounting, een coach boekhouden helpt je om wegwijs te geraken in dit vak. Ze bekijken samen met jou de basisprincipes en doorlopen, volledig op jouw tempo, de cursus waarbij ze extra uitleg voorzien bij de hoofdstukken waar jij mee worstelt.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?