Extra ondersteuning tijdens de vakantie? Dat kan, met uw coach My Sherpa!

Uw kind mag naar het volgende leerjaar, maar u merkt dat zijn lezen nog niet helemaal op punt staat? Of bepaalde rekenregels lijken hem helemaal niet goed te zitten? De taal zit hem al helemaal niet in de vingers? Bijlessen aan huis tijdens de schoolvakanties kunnen helpen om je kind op niveau te trekken om een nieuwe vlotte start te nemen.

 

We geven tegenwoordig ook bijlessen op afstand, contacteer ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

In het lager onderwijs zien leerling veel nieuwe zaken en moeten ze dit weten te verwerken. Ze moeten plots vlot kunnen lezen en schrijven, zichzelf mondeling kunnen uitdrukken, maar daarnaast ook juist kunnen rekenen en daarbovenop ontbreekt de kennismaking met geschiedenis en onze maatschappij er niet aan.

Elk kind leert op zijn eigen tempo en verdient de ruimte om op zijn eigen manier nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Soms kan dit tijdens het schooljaar moeizaam verlopen, waardoor u in juni misschien kan merken dat uw zoon of dochter niet helemaal op en top op punt staat voor bepaalde onderdelen van de leerstof. Bijlessen tijdens de schoolvakantie(s) kunnen hierbij helpen.

Dankzij onze jarenlange expertise en de enorme inzet van onze coaches kan uw kind zijn doelen bereiken, om op niveau te komen en het vervolg van het schooljaar goed verder te zetten en/of het volgende schooljaar stevig af te trappen.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?