In één, twee, drie naar het secundair onderwijs!

Het secundair onderwijs, de grote school. Voor sommige leerlingen kan de overstap naar het middelbaar onderwijs beangstigend zijn: nieuwe leerkrachten, nieuwe leerstof, nieuwe leerlingen. In vele gevallen is ook een nieuwe of andere studiemethode vereist. Met een goede voorbereiding op het secundair onderwijs lijkt de overstap echter niet meer zo eng.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Misschien is het dit jaar zo ver en gaat uw kind voor het eerst naar de middelbare school. Dit vergt heel wat aanpassingen: er moet een goede school en goede studierichting gekozen worden, uw kind krijgt les van verschillende leerkrachten en zal in vele gevallen ook nieuwe vrienden maken. Als uw kind daarbij ook nog moeilijk de overgang kan maken tussen het begrijpen en studeren van de leerstof in het lager en de leerstof van het secundair, wordt het soms onhoudbaar.

My Sherpa kan hierbij helpen. Onze coaches verzorgen een ondersteuning op maat voor uw kind en kijken naar wat voor hem of haar moeilijk is. Op basis van die noden proberen ze uw kind zo goed mogelijk voor te bereiden op de leerstof en de lessen van het middelbaar onderwijs. De coaches herhalen samen met uw kind de leerstof van het basisonderwijs en stomen hem of haar op die manier klaar voor het secundair onderwijs.

Wees niet bang voor de nieuwe uitdaging. De expertise van My Sherpa zorgt ervoor dat het geen enkel probleem wordt om in het secundair onderwijs te slagen.

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Voor welk vak?