Kom langs voor een evaluatie check-up!

Tijdens de evaluatie check-up voor het hoger onderwijs bespreekt een Pedagogisch Adviseur samen met de student zijn studiemethode. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van het cursusmateriaal. De student zal alvast tips aangereikt krijgen om zijn studies aan de hogeschool of de universiteit beter te structureren. De evaluatie check-up duurt anderhalf uur en vindt plaats bij ons op kantoor in Brussel.

 

We geven tegenwoordig ook bijlessen op afstand, contacteer ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Ga je verder studeren maar weet je niet hoe je je studies moet aanpakken? Weet je niet hoe om te gaan met grote hoeveelheden leerstof? Ging het in het middelbaar te gemakkelijk, waardoor je nooit een goede studiemethode hebt ontwikkeld? In het hoger onderwijs, zowel aan de hogeschool als aan de universiteit, krijg je vaak te maken met lijvige cursussen en is het nodig dat je efficiënt leert omgaan met deze grote leerstofpakketten.

Een Pedagogisch Adviseur zal samen met jou bekijken hoe je je studies het best kan aanpakken. Je zal tips krijgen voor een efficiëntere studiemethode en voor een goede aanpak van de examenvoorbereiding. Het cursusmateriaal wordt overlopen en er zal een evaluatie plaatsvinden die je zal helpen bij het studeren. Het doel is om betere resultaten te behalen in het hoger onderwijs en ervoor te zorgen dat je zelfstandig je studies leert organiseren. Bovendien geeft de evaluatie check-up de gelegenheid een eventuele begeleiding op maat voor te stellen.

Je kan ons telefonisch contacteren om een afspraak te maken. De evaluatie check-up duurt anderhalf uur en vindt plaats in Brussel, bij ons op kantoor in de Stallestraat.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Voor welk vak?