Bijlessen zijn ook een vorm van teamwork

Je hebt er misschien al met studiegenoten over gesproken: eigenlijk zou je graag bijlessen willen voor een bepaald vak of om je te helpen met je studies in het hoger onderwijs. Hebben andere studenten hetzelfde idee? Voor jullie voorziet My Sherpa groepsbegeleidingen op maat.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Of je nu ingenieurswetenschappen, psychologie of kunstgeschiedenis studeert, het hoger onderwijs vereist vaak een grote aanpassing in je studiehouding. Je hebt vanuit het middelbaar misschien niet de juiste studiemethode meegekregen of misschien begrijp je de leerstof van een bepaald college gewoon niet goed. Dit kan bij veel van je medestudenten ook het geval zijn.

Merk je dat jij en een van je studiegenoten extra hulp kan gebruiken en zouden jullie graag samen een begeleiding aanvatten? My Sherpa kan jullie beide helpen door een groepsbegeleiding te organiseren. Onze coaches gaan na waar jullie moeilijkheden liggen en helpen jou en je groepsgenoten, of het nu gaat om specifieke leerstof of om een studiemethode in het algemeen.

Bijlessen in groep (van twee, drie of meer personen) geven je de kans niet alleen vragen te stellen aan de begeleider, maar ook om samen te werken, moeilijkheden met elkaar te bespreken en samen te oefenen. My Sherpa biedt jou en je studievrienden een begeleiding aan op maat die jullie kan helpen in het hoger onderwijs.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Voor welk vak?