Kom langs voor een oriëntatie check-up!

Tijdens de oriëntatie check-up voor het hoger onderwijs tracht een Pedagogisch Adviseur samen met de student zijn twijfels weg te nemen omtrent een mogelijke studiekeuze. Er wordt gekeken naar het profiel van de student en bijgevolg worden verschillende denkpistes aangeboden. Voor je oriëntatie check-up kom je voor anderhalf uur langs bij ons in ons kantoor te Brussel.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Heb je spijt van je gemaakte studiekeuze? Twijfel je tussen verschillende studierichtingen? Aan de hogeschool en de universiteit zorgen de vele opties vaak voor keuzestress.

Een Pedagogisch Adviseur zal je verschillende denkpistes aanbieden en een methode aanreiken om een goede studiekeuze te maken. Samen met jou worden verschillende stappen overlopen: wie ben je? Wat is jouw profiel? Welke beroepen passen bij jouw profiel? En welke studierichtingen kunnen in functie hiervan gekozen worden? De voor- en nadelen van de verschillende keuzes worden besproken.

Denk je dat een oriëntatie check-up jou op weg kan helpen? Onze pedagogisch adviseurs zijn telkens telefonisch te bereiken. Maak zo een afspraak om bij ons langs te komen in de Stallestraat te Ukkel, waarbij we anderhalf uur met jou bekijken welke studierichting het beste bij ons past. Als je het gevoel hebt er echt niet uit te geraken, is het ook mogelijk om meerdere sessies te organiseren om tot een uiteindelijke keuze te komen.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?