Bijles tijdens de vakantie voor leerlingen in het secundair onderwijs

Uw kind miste een aantal lessen, waardoor de fundamenten van de leerstof niet helemaal onder de knie zijn? Het tempo lag wat te hoog in de klas? Bijles tijdens de vakantie kan helpen om alles te hernemen en uw kind terug op niveau te krijgen.

 

 

 

In het secundair onderwijs ligt het tempo van de lessen niet alleen hoger, maar is de leerstof ook steeds complexer. Een les gemist of een bepaalde stap in een redenering kan soms een enorm verschil maken, waardoor uw kind in een situatie kan komen waar hij de leerstof niet voldoende beheerst en achterop blijft hinken.

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise in het opbouwen van een methode die voor u werkt, gaan de pedagogisch adviseurs aan de slag om samen met u een programma op te stellen waarbij uw kind geholpen kan worden om terug op punt te komen staan.

De coach zal samen met uw kind de nodige leerstof van aan de basis hernemen, nagaan of uw kind het onder de knie heeft en veel oefeningen hierop maken, zodat uw kind het vervolg van het schooljaar goed kan verderzetten en/of het volgende schooljaar mooi kan aanvatten.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?