Uw aanvraag werd goed verstuurd


 


 

Bij My Sherpa wordt het leren en aanleren een succes. Uw persoonlijke pedagogisch adviseur analyseert de situatie van elke leerling en biedt een programma aan met een coach, op maat van de leerling.

 

 

Ons team van pedagogisch adviseurs wordt continu opgeleid om u te helpen bij het bereiken van uw doelen. Ze begeleiden u bij het opstarten van het lessenprogramma en blijven ter beschikking gedurende de hele begeleiding. U geniet hierbij van een gepersonaliseerde opvolging en aanspreekpunt.

Onze coaches worden zorgvuldig geselecteerd. Om lid te worden van het team moeten ze slagen voor een schriftelijke en mondelinge test. We gaan na of ze de kennis hebben en de specifieke materie beheersen. Hiernaast worden ook hun pedagogische vaardigheden en hun vermogen om een student te motiveren en te coachen getest. Onze coaches worden opgeleid volgens de methode van My Sherpa en worden ook gecoacht door ons team van pedagogisch adviseurs.

My Sherpa is een Belgische organisatie, actief over het hele land, die begeleidingen organiseert voor alle vakken en voor alle niveaus. We hebben doorheen de jaren een grondige kennis van het onderwijssysteem in België ontwikkeld. Deze jaren vol met ervaring sinds 2003 hebben ons in staat gesteld om onze methode te ontwikkelen en te verfijnen: de aanpak van My Sherpa.

Meer dan 15.000 leerlingen zijn geslaagd dankzij onze methode en 97% van onze leerlingen zijn tevreden over onze diensten. Dit vertrouwen verhoogt onze motivatie om u elke dag te begeleiden naar de top!