In Comblain-Au-Pont en overal in België: De coach neemt samen met uw kind het huiswerk in handen

Merkt u dat uw kind moeilijkheden ervaart bij het maken van zijn huiswerk en het leren van zijn toetsen? Door de regelmatige opvolging van een coach kan uw kind hier meer structuur in krijgen en beter voorbereid zijn.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

In het lager worden de kinderen heel snel geconfronteerd met de huistaken en toetsen. Ze komen in een routine terecht waarbij ze veel leren op school, naar huis gaan, een vieruurtje eten en opnieuw aan tafel moeten zitten om hun huiswerk te maken. Dit kan snel demotiverend en vermoeiend zijn.

De geselecteerde coaches van My Sherpa pakken de leerstof op een leuke manier aan. Elk kind krijgt een unieke begeleiding. De coach neemt de eventuele leermoeilijkheden in beschouwing en past de studiemethode van uw kind aan waar nodig. Gaat uw kind naar het gewoon onderwijs, buitengewoon onderwijs of naar de Freinet school? Onze coaches passen hun studiemethode aan volgens de schoolse situatie van uw kind.

Basis
Uw niveau Basis

Uw programma

 • Uw aanvraag voor Bijlessen
 • voor het vak hulp bij huiswerk
 • in de gemeente Comblain-Au-Pont (14 €/sessie)
vanaf 29 €/u*
*Inschrijvingskost per gezin per schooljaar : €75

*Inschrijvingskost per gezin per schooljaar : €75

Deel dit programma

De 5 stappen op weg naar succes
 1. Analyse door een Pedagogisch Adviseur

  Een Pedagogisch Adviseur neemt contact op en analyseert de noden van de leerling.

 2. Voorstel van een programma

  Uw Pedagogisch Adviseur stelt u een aangepast lesprogramma voor.

 3. De selectie van de coach

  Uw persoonlijke coach wordt met zorg geselecteerd door uw Pedagogisch Adviseur waarbij er rekening wordt gehouden met uw noden en uw beschikbaarheden.

 4. Definitief lessenprogramma

  Het definitief programma van de lessen wordt u opgestuurd om uw bevestiging te krijgen.

 5. Start van de lessen

  De coach verplaatst zich tot bij uw thuis of naar uw werkplaats om het programma te starten en samen met u de weg in te slaan naar succes.

Onze coaches

De coaches van My Sherpa maken volledig deel uit van ons team. Zij werden geselecteerd, getest en opgeleid door onze Pedagogische Advieseurs, om u verder te helpen naar uw doel.

Het selectiegesprek van onze coaches is een verplicht gegeven in onze werking. Zij komen bij ons one-to-one langs waarbij er wordt gekeken naar drie belangrijke elementen: hun vakkennis, hun pedagogische vaardigheden en de competentie om een leerling te motiveren.

Elke coach die slaagt krijgt een opleiding volgens de methode van My Sherpa. Op deze manier leert de coach meteen onze algemene werking en aanpak kennen. De nodige pedagogische hulpmiddelen worden hem daarbij ook uitgelegd en getoond.

 

Onze pedagogisch adviseurs

Elk van ons is ervan overtuigd dat iedereen in staat is om zijn doelen te bereiken. Samen hebben wij de methode van My Sherpa ontwikkeld en blijven we deze ook kritisch benaderen om u steeds een kwaliteitsvolle en persoonlijke service te bieden. Onze aanpak wordt gekenmerkt door menselijk en persoonlijk contact en kwaliteitsvolle opvolging. Wij begeleiden u doorheen heel de begeleiding.