Bijlessen Duits: van Ablaut tot Umlaut

Op het eerste gezicht lijkt een goede kennis van het Duits in het hoger onderwijs overbodig. Toch kan de taal erg goed van pas komen. De coaches van My Sherpa kunnen je helpen jouw specifieke kennis van het Duits bij te spijkeren. Zij voorzien een begeleiding die naar jouw behoeften is aangepast en helpen je zo het Duits machtig te worden.

 

 

 

Ga je Duits studeren in het hoger onderwijs, maar heb je het gevoel dat je wat achterstand hebt? Heb je je oog laten vallen op een Erasmuservaring in Berlijn, Leipzig, Wenen of een andere Duitstalige stad? Ben je gewoon leergierig en spijker je je talen graag bij? Bijlessen Duits kunnen je helpen om dit mankement in je kennis en vaardigheden te verhelpen.

Zelfs als je geen taalkundige richting studeert, kan het handig zijn om Duits te leren voor het lezen van filosofische teksten, het volgen van lezingen of het bezoeken van Duitstalige gebieden in de lesvrije week. Of je nu moeilijkheden ondervindt bij het lezen, spreken of schrijven van de taal of eerder de Duitse grammatica nog niet onder de knie hebt, de coaches van My Sherpa kunnen je in alle gevallen helpen. Zij gaan na waar je het meest moeite mee hebt en bieden jou de gepaste Tipps und Tricks om de Duitse taal volledig de baas te kunnen zijn. De expertise van My Sherpa helpt jouw niveau in ieder geval omhoog.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?