De Engelse taal leren in Grote-Brogel: together we can make this real!

Een kennis van het Engels is vaak onmisbaar. Onze coaches passen hun taallessen aan in functie van de noden van de leerling. My Sherpa organiseert bijlessen voor leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs alsook voor volwassenen. Ontdek onze bijlessen in Grote-Brogel !

 

 

 

Engels is een wereldtaal. Wie Engels spreekt en begrijpt kan bijna overal ter wereld terecht. Of je nu een beginner bent of al een gevorderd niveau hebt, bij My Sherpa spelen we in op jouw noden.

Zit uw kind in het lager en vraagt hij zelf naar Engelse lessen? Of, moet uw kind in het middelbaar zowel de woordenschat als de grammatica beheersen? Of, heb jij aan de hogeschool/universiteit veel boeken in het Engels? Samen met je coach kan je de taal van Shakespeare, Emma Watson en Robbie Williams zowel mondeling als schriftelijk verbeteren.

Onze privéleraren in Grote-Brogel

Onze privéleraren werden volgens strikte criteria geselecteerd. Ons team in regio Grote-Brogel is thuis in verschillende disciplines. Of jullie zich in Grote-Brogel bevinden of in de bredere regio van Grote-Brogel, onze coaches verplaatsen zich tot bij u thuis. Neem contact met ons op zodat we samen een aangepast programma kunnen opstarten.