Onze bijlessen Frans in Grote-Brogel: j’apprends, il apprend et nous apprenons.

De taal van Emile Zola of Voltaire onder de knie krijgen? Of, op reis willen gaan en de Franse taal beheersen? Of, kunnen communiceren met franstalige vrienden, collega’s en klanten? Samen kunnen wij uw niveau Frans naar omhoog brengen! Ontdek onze bijlessen in Grote-Brogel !

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

In het lager beginnen de leerlingen stilaan hun eerste woordjes Frans te leren en hun eerste zinnen te vormen. Dit is niet altijd gemakkelijk als een leerling gewoon is aan de syntax van een taal, namelijk het Nederlands.

In het middelbaar wordt de leerstof van de Franse les veel complexer. De leerlingen krijgen veel woordenschat en grammaticale regels te kennen. Een remediëring om een achterstand op te halen of gewoon een opvolging op regelmatige basis kunnen uw kind zeker verderhelpen.

Aan de universiteit of hogeschool verwacht men van studenten in een bepaalde richting om een zeker niveau in de taal te beheersen. Wil je op Erasmus naar Frankrijk gaan? Moet jij een verslag in het Frans kunnen schrijven? My Sherpa is de oplossing!

Onze privéleraren in Grote-Brogel

Onze privéleraren werden volgens strikte criteria geselecteerd. Ons team in regio Grote-Brogel is thuis in verschillende disciplines. Of jullie zich in Grote-Brogel bevinden of in de bredere regio van Grote-Brogel, onze coaches verplaatsen zich tot bij u thuis. Neem contact met ons op zodat we samen een aangepast programma kunnen opstarten.