Bijlessen aan huis in Ham-Sur-Sambre: My Sherpa is de methode die voor u werkt!

Uw kind heeft het moeilijk met rekenen? Of, het verschil tussen futur proche en futur simple heeft hij niet goed begrepen? Om uw weg te vinden in Excel zou u het liefst alles met iemand rustig overlopen en inoefenen bij u thuis na uw werk? Wij kunnen u verder helpen! Ontdek onze bijlessen in Ham-Sur-Sambre !

 

 

 

Tijdens de bijlessen gaat uw coach met u persoonlijk aan het werk. Er wordt gekeken naar wat er concreet moeilijk verloopt voor u en/of uw kind, en vervolgens worden er stappen ondernomen om uw doel(en) te bereiken. Hierbij wordt steeds de focus gelegd op het nagaan of de nodige materie gekend is en het maken van veel oefeningen, alsook op het verbanden leren leggen. Met behulp van uw coach wordt er tijdens deze sessies ook tijd gespendeerd aan het leren samenvatten, plannen en structureren.

Bijlessen aan huis worden georganiseerd voor alle niveaus: voor het lager onderwijs, het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en ook voor volwassenen. Ongeacht welk niveau wordt er steeds gestreefd naar een persoonlijke aanpak. Onze coaches worden daarenboven getest naargelang hun profiel en vervolgens nauwkeurig geselecteerd om u en/of uw kind te begeleiden.

Onze privéleraren in Ham-Sur-Sambre

Onze privéleraren werden volgens strikte criteria geselecteerd. Ons team in regio Ham-Sur-Sambre is thuis in verschillende disciplines. Of jullie zich in Ham-Sur-Sambre bevinden of in de bredere regio van Ham-Sur-Sambre, onze coaches verplaatsen zich tot bij u thuis. Neem contact met ons op zodat we samen een aangepast programma kunnen opstarten.