Bijlessen voor adolescenten in het secundair onderwijs in Grote-Brogel

In het secundair onderwijs bieden de bijlessen een opvolging op maat. Heeft uw kind hulp nodig bij wiskunde, fysica, Frans of Engels? Onze coaches passen hun pedagogie aan aan de noden van uw kind. Ontdek onze bijlessen in Grote-Brogel !

 

 

 

Vanaf het eerste middelbaar worden de leerlingen geconfronteerd met een nieuwe schoolcontext. Elk kind is uniek en heeft eigen behoeftes. Maar de leerkracht kan jammer genoeg niet altijd individueel te werk gaan in de klas. In dergelijke situaties bieden bijlessen de mogelijkheid om de leerling op maat te begeleiden.

Bij My Sherpa werken de coaches op maat van de leerling, rekening houdend met de uniciteit van elk kind (leermoeilijkheden, ADHD, autisme, dyslexie, …).

Heeft uw kind moeilijkheden met Frans, fysica, wiskunde of Engels? Wenst u voor dit vak een achterstand te vermijden of weg te werken? Of heeft uw kind hulp nodig bij het leren leren?  Onze Pedagogisch Adviseurs helpen u hiermee graag.

Onze privéleraren in Grote-Brogel

Onze privéleraren werden volgens strikte criteria geselecteerd. Ons team in regio Grote-Brogel is thuis in verschillende disciplines. Of jullie zich in Grote-Brogel bevinden of in de bredere regio van Grote-Brogel, onze coaches verplaatsen zich tot bij u thuis. Neem contact met ons op zodat we samen een aangepast programma kunnen opstarten.