Leren plannen en organiseren in Westmalle: de methode die voor u werkt!

In de lagere school, in het middelbaar of in het hoger onderwijs: een efficiënte studiemethode is onontbeerlijk om te kunnen slagen. Onze geselecteerde coaches bieden een studiemethode aan op maat van de leerling. Ontdek onze bijlessen in Westmalle !

 

 

 

Kinderen worden in het lager heel snel geconfronteerd met huistaken, toetsen en een agenda. Ze moeten hierbij langzaamaan beginnen plannen en organiseren.

Heeft uw adolescent moeilijkheden met het organiseren van zijn cursussen? Of heeft hij hier geen motivatie voor? Zeker vanaf het secundair wordt het aanbrengen van structuur heel belangrijk.

In het hoger is het van belang om de lessen te volgen en regelmatig de leerstof te herhalen. Een goede organisatie en planning maakt dat je meer kans hebt om te slagen. Studeer je Rechten, Psychologie of Burgerlijk Ingenieur? Een eigen, efficiënte studiemethode is onmisbaar.

Onze coaches helpen uw kind door tips te geven, een unieke studiemethode aan te leren en eventuele leermoeilijkheden in beschouwing te nemen. Wij hebben één doel: leren om te leren en te slagen!

Onze privéleraren in Westmalle

Onze privéleraren werden volgens strikte criteria geselecteerd. Ons team in regio Westmalle is thuis in verschillende disciplines. Of jullie zich in Westmalle bevinden of in de bredere regio van Westmalle, onze coaches verplaatsen zich tot bij u thuis. Neem contact met ons op zodat we samen een aangepast programma kunnen opstarten.